Op zoek naar een Onderwijsassistent vacature?

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer scholen op zoek naar onderwijsassistenten. Een onderwijsassistent wordt veelal op middelbare scholen ingezet om de docenten te ondersteunen. Een onderwijsassistent helpt de docenten bij verschillende werkzaamheden, zoals het nabellen van de afwezige docenten. Daarnaast ondersteunt een onderwijsassistent het bestuur van de school, bijvoorbeeld bij het organiseren van een open dag. Lijkt deze functie je leuk? Kijk dan eens of er nog een leuke onderwijsassistent vacature open staat. 

Studie

Benodigde vaardigheden van een onderwijsassistent

Als onderwijsassistent is het van belang dat je graag andere mensen vooruit helpt. Ook is het erg prettig als je geduld hebt, zeker wanneer je aan het werk bent met jongeren. Daarnaast vind je het ook prettig om andere mensen te ondersteunen. Passen deze vaardigheden bij jou? Meld je dan eens aan bij de vacature bank. De vacaturebank helpt jou met het vinden van de beste werkgever.

Werkgever

Op zoek naar flexibel werk?

Ben je op zoek naar flexibel werk? Dan kan het ook interessant zijn om je aan te melden bij de vacaturebank. Ben je daarentegen een werkgever en op zoek naar een flexibele onderwijsassistent? Neem dan ook eens contact op met de vacaturebank om de mogelijkheden te bespreken.