Niet zomaar stickers

Met stickers kopen denk je niet direct aan etiketten, toch kun je bij de stickerkoning.nl deze ook kopen, eigenlijk alles wat je kunt plakken is in de webshop verkrijgbaar. En het voordeel is dat alles te maken is in je eigen vorm, in de ontwerper van de webshop maak je eenvoudig de sticker die je nodig hebt. Welke vormen of maten, teksten en afbeeldingen je er ook op aan wilt laten brengen het is allemaal mogelijk. Of je nu kleine of grote aantallen nodig hebt, ook voor de kleine afnemer zijn er voldoende mogelijkheden.

Perfect voor zakelijk gebruik

Stickers kopen is ideaal als je een uiting aan wilt brengen, heb je een actie met je winkel of iets in de aanbieding kun je dit in de aandacht brengen. Met raamstickers kies je de goede tekst, en brengt deze op het raam aan om iedereen op de hoogte te brengen. Je kunt het nog wat extra accentueren met een extra afbeelding erbij, op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de tekst niet opvalt. Letters zijn in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar.

stickers kopen

Leveren ook aan particulieren

Wil je stickers laten maken dan denk je al snel dat dit alleen mogelijk is voor bedrijven die grote aantallen bestellen, stickers kopen is voor particulieren ook mogelijk. Zij kunnen ook een eigen sticker samenstellen, leuke afbeeldingen uploaden met de ontwerper om zo een prachtige unieke sticker te maken. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van een sticker, kijk voor meer informatie of hulp op de website van stickerkoning.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *