Met zekerheid je zending versturen

Als je een zending wilt versturen, wat het ook is dan wil je de zekerheid hebben dat niet onderweg de lading van de pallet afschuift. In het ergste geval zijn de dozen of producten zo beschadigd dat ze niet niet meer zijn te gebruiken, nieuwe producten sturen kost veel geld. Met het gebruik van omsnoeringsband zorg je ervoor dat je producten en goederen veilig en zonder beschadigingen aankomen bij de klant. Goed band heeft een uitstekende treksterkte en is bestand tegen schokken en stoten.

Omsnoeringsband

Ook voor gebruik tijdens laden en lossen

De meeste beschadigingen of dozen die van een pallet afvallen gebeurd bij het laden en lossen van de pallets. Door gebruik te maken van omsnoeringsband beperk je dat de lading van de pallet afvalt, je bespaart niet alleen geld van de lading maar ook door het gebruik van het band. Ook de vervoerder zal blij zijn met je verpakte pallet, hij weet nu ook zeker dat de goederen tijdens het rijden niet door de wagen zullen slingeren als deze er vanaf vallen.

Omsnoeringsband

Vastsnoeren van het band

Het vastzetten van omsnoeringsband bij een pallet kun je doen op verschillende manieren. Door gebruik te maken van een zegel, snoer je het band vast en heb je ook geen last van loszittende restanten band tijdens transport. Een spanner zorgt ervoor dat je het band op de gewenste spanning zet, om dit vervolgens vast te zetten met een zegel, maar pacomaeurope.com heeft ook volautomatische gereedschappen om alle goederen vast te zetten op een pallet.