Koeltransport, wil jij dit?

Ben jij al een geruime tijd geïnteresseerd in het vervoeren van koeltransport? Of doe je het zelf al jaren en wil je weten hoe anderen er een kijk op hebben? Dan is dit het juiste artikel voor jou waar jij informatie uit kan gaan halen! Ksz is al jarenlang een bedrijf die goederen vervoert en dus ook goederen die gekoeld moeten worden tijdens de rit, hier hebben ze veel ervaring mee opgebouwd en weten ze dus precies wat ze moeten doen.

Goederen van TSV

De koeltransport die vervoerd wordt is dus eigenlijk gewoon goederen die verkoeling nodig hebben om vers te blijven zoals groente, fruit of andere goederen. Om dit te kunnen doen kunnen ze dus de vrachtwagen gaan verkoelen in de laadruimte tot aan dertig graden onder nul zodat alles goed koel blijft. Hierdoor wordt dus alles op de juiste wijze volgens het systeem gekoeld en naar de eindbestemming gereden. Ook zijn de vrachtwagens uitgerust met een nieuwe technologie, hiermee kan je hem volgens met een track and trace en kan je ook de temperaturen bekijken in de laadruimtes via je telefoon. 

ATP keuring

Om internationaal koeltransport te mogen gaan vervoeren als bedrijf moeten je vrachtwagen ATP gekeurd worden, het maakt niet uit of ze door de lucht gaan, over de grond of over het water alles moet gekeurd worden zodat alles veilig gedaan wordt. Dit geldt dus ook voor de vrachtwagens van KSZ. Mocht jij echter levensmiddelen willen gaan vervoeren zullen er HACCP regels aan te pas gaan komen om ervoor te zorgen dat er een controlesysteem plaatsvindt en dat er niks mis kan gaan met de transport en de goederen die de chauffeur mee neemt. Wil jij dit laten vervoeren of nog meer informatie te weten komen? Neem even een kijkje op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *