Grote voordelen van een mest silo

Bent u op zoek naar een multifunctionele opslagtank waar u uw mest in kunt opslaan? Bij Buwatec bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een duurzame mest silo voor uw bedrijf. Wij merken dat in de afgelopen jaren veel vraag is naar een op maat gemaakte tank voor het opslaan van mest. Doordat u uw mest kunt op slaan in grote tanks die u af kunt dekken met zeilen voorkomt u dat uw mest in een hoek van uw terrein moet dumpen. Dit is niet altijd even prettig en de geur van mest ruikt u dan van verre. In de afgelopen jaren heeft Buwatec diverse bedrijven blij gemaakt met het leveren van op maat gemaakte mest silo’s.

mest silo

Buwatec uit Almkerk levert betaalbare mest silo’s 

Buwatec uit Almkerk is dé leverancier op het gebied van mest silo’s voor een betaalbare prijs. De mest silo’s van Buwatec worden gemaakt in een Nederlandse fabriek en vanuit daar wereldwijd verspreid. In al meer dan 50 landen kunt u de mest silo’s van Buwatec terug vinden bij diverse landbouwbedrijven en boerderijen. Een mest silo word volledig op maat gemaakt. Door de mest productie van uw dieren kunt u soms uw mest niet kwijt maar uw mest weggooien is ook geen optie. Daarom adviseren wij u om gebruik te maken van een mest silo van Buwatec. U kunt hier uw mest keurig in opslaan. Heeft u niet veel grond over? Dit is geen enkel probleem! Doordat de mest silo’s van Buwatec op maat gemaakt worden kunt u zelf bepalen hoe breed en hoe hoog u uw mest silo wilt hebben. Wat een mogelijkheden! Zo voldoet uw mest silo altijd aan uw wensen. 

mest silo

Multifunctionele mest silo van Buwatec 

Bij Buwatec vindt u verschillende een multifunctionele mest silo’s. Deze mest silo’s kunt u in iedere gelegenheid gebruiken. Wilt u uw mest opslaan of bent u op zoek naar een silo waar u uw vissen kan kweken? Een mest silo kan ook fungeren als een opslagtank voor vissen of regenwater. De tanks van Buwatec zijn zo gemaakt dat ze weerbestendig zijn en voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. De mogelijkheden voor het gebruik maken van een mest silo van Buwatec zijn eindeloos! De opslagtanks worden gemaakt van gegolfde platen met daarbij horende zeilen. Zo kunt u uw opslagtanks netjes afdekken en word u mest niet kleddernat in een stortbui en houdt u de lucht van uw mest binnen de perken.