Geef het maar een naam!

Iemand een cadeautje geven is natuurlijk altijd wel leuk om te doen. Om dan een cadeautje te geven wat ook nog gepersonaliseerd is dat is nog veel leuker! De vraag is dan vaak wat je die persoon moet geven want je wil wel graag iets wat blijvend is. Heb je er ooit aan gedacht om een pen met naam cadeau te doen?

Maak je cadeautje persoonlijk

Een cadeautje persoonlijk maken dat zie je best wel vaak. Het is leuk omdat je laat zien dat je aan de ontvanger hebt gedacht. Een pen met naam cadeau geven is dan een van de vele opties die er zijn. Maar als je dan denkt dat je snel klaar bent dan heb je het wel bij het verkeerde eind. Er zijn namelijk nogal wat verschillende pennen te verkrijgen.

Welke keuze maak jij? 

In de keuze die jij daarin kunt maken kunnen wij jou natuurlijk helpen. Heb je ooit gekeken om een Parker pen met naam online te kopen of ga je toch liever naar een fysieke winkel toe? Parker heeft diverse soorten pennen die je makkelijk kunt laten graveren en eigenlijk weet ook iedereen wel dat Parker pennen goed van kwaliteit zijn. Je kunt ze zelfs in verschillende kleuren krijgen. Is dat niet helemaal super?! 

Toch een andere keuze

Heb je liever wat anders dan Parker dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een te kijken naar 

Cross pennen. Webshop www.pengraveren.nl heeft die namelijk ook en ook daar is een naam op te graveren. Eigenlijk is dat op de meeste pennen wel te doen zolang ze maar van ijzer, staal of een andere metaal zijn. Dit omdat dit zowat het enige materiaal is wat te graveren is. Er zijn nog wel meer materialen die te graveren zijn maar die zijn dan weer niet echt geschikt als pen. Genoeg over het graveren, we gaan een pen uitzoeken! 

Je gaat voor luxe

Je hebt besloten dat je voor luxe gaat. Je hebt namelijk de ontzettend mooie Mont blanc pen gezien en je was op slag verliefd. Wij snappen wel dat jij dat bent geworden want die zijn ook echt ontiegelijke mooi. De mont blanc pennen danken hun naam aan de berg de Mont Blanc. Daarom staat er op elke pen ook een bergje als teken dat het een echte mont blanc pen is. Ook deze pennen zijn te graveren met een naam erop. Nu moet je nog de keuze maken of dat je voor een balpen, een rollerpoint, een vulpen of toch een ander soort pen gaat. Heb jij jouw keuze al weten te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *