Gebruikte kantoormeubelen

Ooit wel eens stil gestaan om gebruikte kantoormeubelen aan te schaffen? Deze spullen zijn te goed om weg te gooien en zeker goed voor een tweede ronde. De aanschaf van nieuwe spullen lopen vaak in de papieren. Vooral merk spullen kosten veel geld. Gelukkig is Mauron een bedrijf die alleen maar tweedehands spullen verkoopt. Deze spullen zijn nog zeer goed en hiervoor hoef geen hoofdprijs te worden betaald. Tweedehands wil niet zeggen dat je er verder geen garantie op krijgt, want dat is niet waar. Op bureaustoelen ( technische mankementen) krijg je 6 maanden garantie. Op de bekleding zelfs 5 jaar op het doorslijten van de stoffering. Op andere kantoormeubels krijg je 1 jaar garantie, mits hier normaal gebruik van gemaakt is.

kantoormeubelen

Stap ook over op gebruikte kantoormeubelen

Waarom een dief zijn van je eigen portemonnee. Tweedehands spullen in jouw kantoor hebben, betekend alleen maar geld overhouden. Bovendien verkoopt Mauron echt alleen maar spullen die zeker nog een ronde mee kunnen.

Op zoek naar een goede bureaustoel, een kast of misschien wel een vergadertafel, neem dan een kijkje in het geweldige assortiment. Hier staan zoveel mooie spullen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Bovendien kunnen deze spullen worden geleverd, of je kan ze zelf ophalen.

kast

Mauron Nijmegen

Het assortiment van dit bedrijf is te vinden op hun website. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om langs te komen. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken, echter raden wij dit wel aan. Hierdoor kunnen wij extra aandacht geven en beter helpen met het maken van de juiste keuzes. Het adres is te vinden bij de contactgegevens van Mauron.