Ervaringen met beton cire

Ervaringen met beton cire 

Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van beton cire in hun woning, en met goede reden, want het brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo is het toepasbaar op veel oppervlakken, hygiënisch en vooral gewoon heel mooi. De look van beton cire past perfect bij de moderne stijl. Of die stijl nu landelijk, rustiek of juist industrieel is, de veelzijdigheid van beton cire zorgt ervoor dat er altijd een beton cire voor jou is. Beton cire kan in tegenstelling tot regulier beton namelijk makkelijk aangepast worden naar jouw wensen, zo kun je bijvoorbeeld de kleur aanpassen. Je behoud daardoor de betonlook, maar kunt deze donkerder, lichter of zelfs een compleet andere kleur geven. Al deze voordelen zorgen ervoor dat veel mensen goede beton cire keuken ervaringen hebben. 

Twijfels over beton cire 

Als beton cire zo veel voordelen heeft zijn er toch eigenlijk geen redenen om het niet te doen? Nou, er zijn altijd mensen met twijfels. Zo vragen velen zich af hoe beton cire zich weert tegen over ‘echt’ beton. Beton cire is namelijk een mix van een synthetische hars en cement, met eventueel een kleurstof. Echt beton is water, cement en eventueel kiezels. Als die combinatie hard wordt, wordt hij ook echt keihard, nog harder dan beton cire. Voor veel mensen is dat een punt van twijfel, want krast het dan niet heel snel? Hoewel het waar is dat beton cire iets zachter is dan regulier beton is het nog steeds heel hard, harder dan bijvoorbeeld behang, en omdat het zachter is breekt het ook minder snel dan gewoon beton. Beton cire keuken ervaringen zijn vrijwel altijd goed.  

Naadloos 

Omdat beton cire naadloos gelegd kan worden in de keuken is het enorm makkelijk schoon te houden, een groot voordeel in de keuken. Bij een tegelvloer gaan resten en vuil in de voegen tussen de tegels zitten, bij beton cire kan dat dus niet. Beton cire is daarnaast erg duurzaam en gaat erg lang mee met minimaal onderhoud. Doordat het naadloos is, past het goed in de badkamer omdat het water afstotend voor de hygiëne.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *