Een schadeauto verkopen doe je via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Indien je door een ongeval de eigenaar bent geworden van een schadeauto, dan wil je deze uiteraard ook het liefst zo snel mogelijk weer kwijtraken. Als je een nieuwe auto koopt, dan kies je daar zelf voor en na het kopen van de auto wil je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk van de auto kunnen genieten. Met een schadeauto is dat compleet andersom. Deze krijg je namelijk in de regel niet via een eigen keuze in je bezit en je wilt er juist zo snel mogelijk vanaf. Dat komt omdat je verder niet zoveel meer kan met een schadeauto. De auto is waarschijnlijk total loss verklaard en je kunt er dus ook niet meer mee de weg mee op. Vaak is een schadeauto sowieso te ver heen om nog te kunnen rijden. Dus al zou je willen, dan nog kun je er de weg niet mee op. Maar dat betekent niet dat er niet toch partijen zijn die de schadeauto willen kopen. Als je dus een schadeauto wilt verkopen, dan kun je een beroep doen op de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen je auto namelijk van je overkopen, want zij hebben er nog wel belang bij. Ze doen er zelf niet bijster veel mee natuurlijk, want de auto wordt weer doorverkocht aan dealers en/of sloperijen. Maar het zal jou uiteraard een worst wezen wat ze met de auto doen, zolang jij er maar vanaf bent. Niet alleen komt de Nationale Sloopauto Ophaaldienst bij jou lang om de auto op te halen, ze betalen je ook nog ter plekke uit. Ze verlenen jou een dienst door de auto in feite op te ruimen. En in ruil daarvoor hoef jij hen niet te betalen, maar betaalt de ophaaldienst jou. Beter kun je het niet voor elkaar krijgen. Een sloopauto is vaak nog wel wat waard, maar er zijn weinig partijen die voor een sloopauto willen betalen ongeacht of de auto nog iets waard is of niet. Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst kun je de sloopauto verkopen voor de waarde die jou auto nog waard is. Het mooie is dat je via de site van sloopautoverkopen heel gemakkelijk je schadeauto kunt verkopen. Je hoeft alleen even te bellen met het nummer op de site en daarna kun je meteen een afspraak inplannen. Die afspraak kun je overigens ook ‘s avonds of in het weekend inplannen. Overdag ben je misschien aan het werk en dan heb je weinig tijd om je schadeauto te verkopen.

In 5 minuten een schadeauto verkopen regel je via sloopautoverkopen.com

Je wilt het liefst zo weinig mogelijk moeite hoeven doen om je schadeauto te verkopen. Je kunt dan ook heel makkelijk je schadeauto verkopen via de website van sloopautoverkopen.com. Dit hoeft in principe niet meer dan 5 minuten te duren. Na het inplannen van de afspraak ben jij in principe klaar. Je moet alleen even thuis zijn op het moment van ophalen. 

De voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je een schadeauto gaat verkopen via deze dienst, dan profiteer je ook van de nodige voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Auto wordt afgemeld bij belastingdienst en RDW
  • Je wordt direct in contanten uitbetaald
  • Je ontvangt meteen een vrijwaringsbewijs  Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *