Belangrijk blockchain project

Met een toenemend aantal gebruikers is Ethereum een belangrijk blockchain project geworden. De Bitcoin wordt veel gebruikt als alternatief om waarde te behouden, je kunt het een beetje zien als goud maar dan digitaal. Mensen die ethereum kopen gebruiken dit vooral voor het ontwikkelen van dapps. Wil je gebruik maken van de ethereum technologie is de ETH cryptomunt noodzakelijk. Hierdoor wordt mede de vraag naar ethereum versterkt. In Nederland is het vrij eenvoudig om de ETH munt aan te schaffen.

Koers

Professionele daghandelaren

Professionele daghandelaren die actief bezig zijn met traden iedere dag kunnen alleen terecht in Nederland bij Bitavo. Wil je echter gebruik maken van een buitenlandse rekening raden we je dringend aan om deze eerst te testen alvorens ermee te gaan werken. Ethereum kopen kun je ook doen in de vorm van termijncontracten. Om hiermee te werken moet je wel ervaren zijn met Ethereum, professionele handelaren werken er over het algemeen mee. Voor de beginnende handelaar is het erg risicovol om ermee aan de slag te gaan.

koersen

Houd controle over je vermogen

Het blijft altijd het beste om zelf controle te hebben over je vermogen in Ethereum. Binnen het systeem kun je eenvoudig beginnen met BTC Direct of Bitavo. Het is niet onverstandig om je eigen eerst te verdiepen in de munt en de mogelijkheden die je ermee hebt. Een belegger in Ethereum koopt geen aandelen, het is geen bedrijf dus geeft geen aandelen uit. Je kunt het zien als een ontwikkelingsplatform voor het programmeren van blokketen applicaties. De prijs zal in de toekomst omhoog schieten omdat ontwikkelaars veel vraag hebben naar de munt.