Aan wie kun je een sloopauto verkopen?

Een sloopauto verkopen, het klinkt als een onmogelijke taak. Want wie zit hier nu op te wachten en heeft hier geld voor over? De meeste mensen kiezen daarom voor het afvoeren van hun wagen naar de stort, maar in veel gevallen moet je hier voor betalen. Zou je je sloopauto verkopen, dan zou het je juist nog wat geld opleveren. Maar hoe pak je dit nu aan? En dan natuurlijk het liefst ook nog op een manier dat je er zelf zo weinig mogelijk werk van hebt, je wilt immers niet zelf de auto ergens naar toe moeten brengen. Hoe pak je dit dan aan?

Snel je sloopauto verkopen

Je kunt dit heel gemakkelijk doen via Sloopautoverkopen.com. Het maakt niet uit waarom jij een sloopauto verkopen wilt of wat de staat van de wagen is, in bijna alle gevallen hebben zij hier wel interesse in en krijg je er ook nog wat geld voor. Sterker nog, door hun grote netwerk en de goede connecties die zij hebben, krijg je er vaak meer geld voor dan op andere plekken! Het hele verkoopproces is bovendien erg gemakkelijk en kost jou weinig tijd. Hoe gaat het nu in het werk als jij je sloopauto verkopen wilt via deze site? Je volgt de volgende stappen:

  • je neemt contact met hen op via hun website, e-mail, sms, WhatsApp of telefoon
  • je geeft informatie over jouw auto, zodat zij een waarde kunnen bepalen
  • je maakt een afspraak voor het ophalen van de bolide op elke gewenste plek
  • de wagen wordt opgehaald en jij krijgt niet alleen het vrijwaringsbewijs, maar ook meteen contant het afgesproken bedrag
  • zij melden het voertuig af bij de belastingdienst en de RDW
  • jij meldt zelf je voertuig af bij je verzekering

Je ziet, je hoeft zelf eigenlijk maar heel erg weinig te doen als je via hen je sloopauto verkopen gaat! En toch ontvang je vaak nog een leuk bedrag. Reden genoeg dus om voor dit bedrijf te kiezen!

Vervolg

Voor sommige mensen houdt het hier op, maar anderen willen graag weten wat er verder gebeurt. Kies jij voor je sloopauto verkopen op deze manier, dan gaat je voertuig naar een autoschadebedrijf of demontagebedrijf. Afhankelijk van de staat waarin het verkeert. Soms is een auto financieel total loss, maar kan deze nog best weer opgeknapt worden en vervolgens geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld Oost-Europa of Afrika. In andere gevallen zal de hele wagen gedemonteerd worden en gaat het de opkoper vooral om de onderdelen. Je sloopauto verkopen betekent dan ook niet dat hij op de stort belandt, maar hij zal dan helemaal gedemonteerd worden. Veel onderdelen kunnen weer verkocht worden, andere onderdelen kunnen gerecycled worden. Wat er ook gebeurt, je kunt er zeker van zijn dat alles volgens de milieuwetten afgehandeld wordt. Bij recyclen van ijzer zullen zij altijd zoeken naar de ijzeropkoper die het hoogste bod doet en daardoor kun jij ook altijd een leuke prijs voor je auto krijgen. Dus wil jij je sloopauto verkopen, er een leuk bedrag voor krijgen en er zeker van zijn dat alles via de milieuwetten afgehandeld wordt? Kies dan voor Sloopautoverkopen.com!

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *